AP
Volledig scherm
© AP
Athletic Club ATH
0
EINDE
1
Real Madrid RMA
  • Nacho Goal 68'

Spaanse titel nog niet beslist: Atlético blijft in polepositie na late assist Carrasco, Real wint ook maar moet hopen op misstap stadsrivaal

La LigaZe moesten ervoor werken, maar Atlético Madrid heeft alles nog in eigen handen in de strijd om de Spaanse titel. Met dank aan het gouden duo. Yannick Carrasco trok voor, Luis Suárez werkte af. 2-1 tegen Osasuna in de slotminuten: een immens belangrijke goal. Want zo blijft Atlético met nog één speeldag te gaan voor Real Madrid in de stand, dat met 0-1 won van Athletic Bilbao. Courtois speelde een hele match, Eden Hazard een kwartiertje. Wint Atlético volgend weekend van Valladolid, is het kampioen. FC Barcelona is hoe dan ook uitgeteld voor de Spaanse titelstrijd.

4 reacties

  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Hoop dat Atletico de titel pakt, ben fan Carrasco
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Bij Real moeten ze zich geen illusies meer maken. Vandaag was de laatste kans. Als je nog gelooft dat Atletico tegen een degradant met zestien puntjes, die in deze ronde nog met 4-1 de boot inging iets kan inbrengen tegen een ploeg die bloed heeft geroken als Atletico is weinig realitisch. Maar sowieso weer een Belg die een titel pakt in een grote competitie na De Bruyne en Lukaku !
  • Kjell Van daele

    3 jaar geleden
    Als je alles bekijkt heeft belgie alles om nu ek te winnen. Alle spelers zijn, komen in vorm
  • danny vermeire

    3 jaar geleden
    Koeman mag inpakken