Lukas Nmecha.
Volledig scherm
Lukas Nmecha. © Photo News

Is scorende Nmecha überhaupt te houden voor paars-wit? “Het wordt niet per se de hoogst biedende”

RSC Anderlecht“Bij elke goal wordt Lukas duurder”, aldus Vincent Kompany. Kan RSCA Nmecha (22) dan wel houden? Dat zal ook van... Nmecha zelf afhangen. De kansen rond een verlengd verblijf van Anderlechts topschutter, 16 stuks inmiddels, gewikt en gewogen.

12 reacties

  • Erwin Van Roy

    3 jaar geleden
    patick baeck wat heeft dat met Refaelov te maken
  • Rieno Huyghebaert

    3 jaar geleden
    Als club supporter moet ik ook wel zeggen dat Onuachu wel de beste spits is in Belgie en Nmecha zeker ook tot de top behoort hier in Belgie janken over penalty goals of veldgoals ze moeten gemaakt worden een goal is een goal , zoals er nog vele nog altijd vinden dat romelu een slachte spits is vind ik ondanks zijn paars hart en mijn blauw zwart bloed hij echt een klasse spits is , je moet het maar doen wat hij presteert ,
  • ROGER DEPREZ

    3 jaar geleden
    Tom het gaat niet om de beste voetballer maar om de doelpunten van een spits, Rom is ook niet de beste voetballer maar bijna alle clubs willen hem omdat hij scoort. Als het op scoren aankomt is hij nog niet de helft van Onuachu.
  • patick baeck

    3 jaar geleden
    Antwerp gaat hem voor de neus van Anderlecht weg kopen...remember Refaelof
  • Geert callant

    3 jaar geleden
    Nmecha is beter dan Dost maar zeker niet beter dan Onuachu. Onuachu heeft 2 maal zoveel gescoord. Is logisch dat Nmecha meer invloed heeft dan Onuachu. In de spits heeft Anderlecht niets anders. Genk kan terugvallen op meerdere aanvallers die bepalend kunnen zijn.