Bill Gates
Volledig scherm
PREMIUM
Bill Gates © EPA

Het verscholen #MeToo-verhaal van Bill Gates: “Als je dit ongemakkelijk vindt, doe dan alsof het nooit is gebeurd”

Een seksuele affaire met een medewerkster, een reputatie van ‘bedenkelijk’ gedrag op de werkvloer, en een vriendschapsband met Jeffrey Epstein. Microsoft-topman Bill Gates (65) ligt onder vuur nadat verschillende (ex)-werknemers getuigen hoe de multimiljardair de voorbije jaren ongepast toenadering zocht bij vrouwelijke collega’s. Het kostte Gates vorig jaar zijn zitje in het bestuur van Microsoft en ... is dit de echte reden voor zijn echtscheiding? Professor seksueel strafrecht Liesbet Stevens legt uit hoe slinks dit is.

6 reacties

  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Wat wij ervan weten is dat het... geen toeval is.
  • Alice Awouters

    3 jaar geleden
    Wat weten wij hiervan ... misschien is zijn filantopisch gedrag wel de wolk waarachter hij schuil gaat.immers hij heeft zoveel poen .een miljoentje hier en daar wat zou het ..
  • André Mortier

    3 jaar geleden
    Wat heeft dit met covid te zien? Vergeten dat die man de grootste filantroop ter wereld is en al 40 miljard dollar heeft uitgegeven aan onderzoek naar allerlei vaccins?
  • Marc Van der Vloedt

    3 jaar geleden
    @ingrid grieten, gelukkig "leeft" die niet (enkel) op een (bepaald) eiland en is uw covid 19 een voor waar aan te nemen uitleg, kijk en venster op de gebeurtenissen.
  • Jan Van Bavel

    3 jaar geleden
    Gelukkig is Bill niet onschendbaar.