Van links naar rechts: Rembert Van Der Straeten, Timo Berth, Marcus Verret en Violetta Clery.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: Rembert Van Der Straeten, Timo Berth, Marcus Verret en Violetta Clery. © Vertommen - Gregory Van Gansen / Photo News - Henk Deleu - Klaas De Scheirder

Cateraars over hun verplichte aanwezigheid op tuinfeesten: “Baas spelen in andermans tuin? Dat wordt niet evident”

“Bij mensen die òns betalen, moeten wij de baas spelen over hùn gasten. Dat wordt geen evidente evenwichtsoefening.” Zo reageren cateraars op hun verplichte aanwezigheid op particuliere tuinfeestjes — van 11 tot 50 personen — komende zomer. Met die cateraars hoopt de overheid ook het zwembadfeestje en verjaardagsbarbecue coronaproof te laten verlopen. Vier cateraars vertellen hoe ze dat gaan aanpakken en wat dat dreigt te kosten.

48 reacties

  • Heinz Rumes

    3 jaar geleden
    Waar is deze spookregering nu weer bezig, is om de caterers wat meer te laten verdienen of is het gewoon om de gewone burger nog meer geld uit zijn of haar zakken te halen, in elk geval bedankt groenen en socialisten om de brave burger te straffen voor het falen van o.a.corona electrische auto's en meer, wij weten op wie wij gaan stemmen volgende verkiezingen.
  • Robert De Beukeleer

    3 jaar geleden
    geef volgende week een barbecue voor de familie heb Sergio gebeld voor de catering ma
  • alfred cool

    3 jaar geleden
    Het is beter niet te feesten. Hier zie je hoe ver de vazallen van de Nieuwe-Wereldorde gaan , anderen politieagent en verklikker laten spelen over de gasten die op uw feestje komen en je moet ze dan ook nog betalen.Wie zegt er iets over de totale controle over de wereldbevolking met in de toekomst de chip in de hand of het voorhoofd ?Juist ja de bijbel openbaringen : H 13 v16 ga daar maar eens in kijken .Met zulke lepe proeven stomen ze ons al klaar voor in die toekomst en hoever men kan gaan!
  • Eric Servaes

    3 jaar geleden
    Laat een pizza leveren door Pizza Hut. Dat is ook een professionele cateraar.
  • Erik Moens

    3 jaar geleden
    “Bij mensen die òns betalen, moeten wij de baas spelen over hùn gasten. Dat wordt geen evidente evenwichtsoefening.” Groot gelijk, dat is hun werk en verantwoordelijkheid niet. Belachelijke maatregel. Ik lees hier 'ze wentelen hun verantwoordelijkheid af' Duh? Dat is toch al even wereldvreemd als onze geliefde Vlaamse regering. Wat als de bouletten niet smaken, waar mogen wij dan gaan klagen? Bij de cateraar of de regering want het mag wel in twee richtingen lopen,toch?