Voor het VTM-programma ‘Erfgenaam Gezocht’ zocht én vond Axel Daeseleire (rechts) de enige nog levende erfgenaam van La Esterella: Christopher Gwynne (links). Hij is de zoon van de dochter van de zus van de zangeres.
Volledig scherm
PREMIUM
Voor het VTM-programma ‘Erfgenaam Gezocht’ zocht én vond Axel Daeseleire (rechts) de enige nog levende erfgenaam van La Esterella: Christopher Gwynne (links). Hij is de zoon van de dochter van de zus van de zangeres. © VTM

Axel Daeseleire zoekt én vindt enige erfgenaam van La Esterella: “Mijn moeder en tante hebben de erfenis geweigerd”

ShowbizzLa Esterella – of Esther Lambrechts, zoals ze echt heette – overleed tien jaar geleden, maar de erfenis van de zangeres werd nooit geclaimd. In ‘Erfgenaam Gezocht’ vond Axel Daeseleire haar enige nog levende erfgenaam: Christopher Gwynne. Wie is die erfgenaam, heeft hij La Esterella ooit gekend, hoeveel erft hij en wat is hij van plan met die erfenis? “Nochtans heb ik even getwijfeld of ik de erfenis wel zou aanvaarden”.

22 reacties

  • Leopold Vanhoof

    3 jaar geleden
    Je kan nog altijd afstand doen van de erfenis als je weet of er al dan niet wel iets is om te erven, in tegenstelling tot voor enkele jaren.
  • Lucas Vandebrug

    3 jaar geleden
    Ik ben benieuwd wat er gaat overblijven als de dieven uit Brussel zijn langs geweest.
  • freddy willems

    3 jaar geleden
    Kan er van meepraten ,wacht al 46 jaar op het erfdeel omdat de notaris ons weigert uit te betalen ,nog 4 jaar en we vieren 50 jaar WACHTEN
  • Marc Geleyn

    3 jaar geleden
    Nog een punt waar dit hopeloos land de beste en de duurste is.
  • Maureen Tollenaere

    3 jaar geleden
    Ik zou héél graag 5 miljoen euro belasting betalen, dan weet ik dat ik er 10 miljoen geërfd heb! ;-) Ik wil maar zeggen, wat je ook erft, je hebt er geen klop moeten voor doen!