Gert Verhulst legt gasten in zijn show te slapen in jacht aan het MAS

Gert Verhulst (49) zal zich tijdens zijn nieuwe programma Gert Late Night van zijn meest gastvrije kant laten zien: hij legt zijn ‘week- gasten’ drie nachten te slapen op zijn superjacht, waar de show wordt opgenomen.

Tom De Leur

Een klassieke talkshow met een presentator die elke avond andere gasten rond een tafel verzamelt: dat wil Gert Late Night níét zijn. Daarom zal gastheer Gert Verhulst op zijn superjacht Evanna, gelegen aan het Museum Aan De Stroom in Antwerpen, naast dagverse gasten ook weekgasten verwelkomen.

© Marc Herremans

Opmerkelijk is dat die gasten van maandag tot donderdag op de boot blijven slapen. Plaats is er genoeg: de Evanna, die meer dan 1,6 miljoen euro waard is, is 36 meter lang en telt acht kamers. Uiteraard moeten de agenda’s van de gasten die overnachtingen toelaten. Overdag kan iedereen sowieso gaan en staan waar hij of zij wil, maar het is wel de bedoeling om dit extraatje in het programma te gebruiken: zo draait de camera ook bij het ontbijt, waar de gasten de kranten doornemen en hun dag voorbereiden. Ook andere momenten doorheen de dag, al dat niet aan boord, kunnen ’s avonds in de uitzending belanden.

Het nieuwe programma Gert Late Night zal later dit voorjaar, wellicht rond april, tien weken lang van maandag tot donderdag op Vier te zien zijn. Gert Verhulst is de gastheer. Ook James Cooke, bekend van Nieuwe Buren met Karen Damen, zal in het programma een rol spelen.

© Wim Hendrix

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer