EPA
Volledig scherm
© EPA

Eric Clapton reageerde slecht op coronavaccin: “Ik had nooit in de buurt van die naald mogen komen”

CelebritiesEric Clapton (76) is niet gelukkig met zijn coronavaccin. De ‘Wonderful Tonight’-muzikant kreeg in februari het AstraZeneca-vaccin, maar had hevige bijwerkingen. “Ik was bang dat ik nooit meer ging kunnen spelen”, aldus de rocklegende.

3 reacties

  • Marnix Verschraegen

    3 jaar geleden
    Al wie hun vaccinatie uitstellen zullen deze zomer niet veel mogen. zeker als we de vaccinatiepas gaan hebben, wat een zeer positieve stap is.
  • Jean Versmissen

    3 jaar geleden
    Een voorbeeld waarom vaccinatie als medische ingreep een individuele aangelegenheid is. Iedereen over dezelfde kam scheren is geen medische redenering, maar een politieke, sociale of filosofische. Misschien was een ander vaccin beter voor hem. Of helemaal geen. Nee, het is niet eten wat de pot schaft, maar eten wat je maag kan verteren.
  • Dirk Van Giel

    3 jaar geleden
    Toch straf ! E.C. heeft dezelfde symptomen als yours truly: micro fibre polyneuropathie in handen van voeten. Om dezelfde reden ben ik 15 jaar geleden moeten stoppen met gitaar spelen. Dat hij slecht reageerde op AstraZenica heeft daar misschien wel iets mee te maken. Goed dat ik de vaccinatie nog even heb uitgesteld.