Steven Van Gucht heeft enkel goed nieuws: “Daling volgt meest optimistische voorspelling”

We zitten goed op schema om de drempels te halen die de overheid heeft opgelegd om op 9 juni - over drie weken - opnieuw een aantal coronamaatregelen los te laten. Dat heeft Steven Van Gucht, viroloog bij het gezondheidsinstituut Sciensano, laten verstaan op de persconferentie van het Nationaal Crisiscentrum over de coronacijfers in ons land. Hij wees er wel op dat er nog steeds veel virus circuleert.

22 reacties

  • hellebuyck dominique

    3 jaar geleden
    Allee iedereen tevreden : de pharma rijker en de mensen mogen weer buiten , gedaan met die leugen pcr tests.en en de volgende shotjes liggen al klaar voor de volgene golf.zo zie je maar weer : herhaal genoeg een leugen en plots wordt het aanvaardt als waar.
  • Thomas Anderson

    3 jaar geleden
    Er klopt iets niet dat weet iedereen met beetje gezond verstand.
  • marc wauters

    3 jaar geleden
    Zijn deze cijfers wel echt of is het op zijn Belgisch proberen te sjoemelen zoals met alles daar staan we ook voorbekent in europa
  • Bernadette Stouten

    3 jaar geleden
    gelukkig gaat het de goede kant uit. Alleen jammer dat de meeste 65-plussers en risicogroepen het langste moeten wachten op volledige bescherming.
  • luc vuerings

    3 jaar geleden
    Bij het naderen van de zomer is het stilaan tijd om goed nieuws te melden. Is dit de werkelijkheid of dient het om de "toerisme- kas" te doen rinkelen? We weten het wel in het najaar.