Marien
Volledig scherm
© Marien

Op 3 jaar tijd een derde meer GAS-boetes voor minderjarigen

Het aantal GAS-boetes voor minderjarigen ging op drie jaar tijd gestaag naar omhoog. Dat blijkt uit het vijfjaarlijks GAS-verslag dat onlangs werd overgemaakt aan het parlement. Van 2016 tot 2019 gaat het om een stijging met 36 procent.

11 reacties

  • Gilbert Dejonghe

    3 jaar geleden
    Die minderjarigen zitten er toch mee te lachen want het zijn de ouders die op draaien voor de kosten . Van mij zouden ze mogen werken aan de gemeente of stad tot alles betaald is .
  • Ronny Biesen

    3 jaar geleden
    Natuurlijk normaal in een boetesland als Belgie. 36% meer boetes, maar nog geen 2% meer criminelen opgepakt. De prioriteit ligt duidelijk op het bestraffen en beboeten van de burger. Criminelen blijven buiten schot. Kan ook niet anders met een regering van criminelen die hun eigen aan de macht gebracht hebben ondanks een andere voorkeur van de kiezer.
  • Anoniem

    3 jaar geleden
    Waarvan weinig of geen betaald worden was misschien volledig geweest.
  • peter maas

    3 jaar geleden
    Het is dan ook een grote comerce geworden he!
  • paul van gele

    3 jaar geleden
    De ouders zijn tenslotte verantwoordelijk voor hun jong. Maar de dag van vandaag kijken die er zo goed als niet meer naar om. Dan is het maar goed ook dat ze voor iedere overtreding een gas boete krijgen. Mag er niet aan denken moest ik met een gas boete moest thuis komen. Maar ja wij luisterde en hadden respect voor onze ouders en hadden dat ook niet voor.