Wie vaccin weigert, krijgt nog tweede kans om zich te laten vaccineren

Wie een coronavaccin weigert, krijgt op het einde van de vaccinatiecampagne nog een tweede kans. Dat heeft Gudrun Briat, woordvoerder van de taskforce Vaccinatie, gezegd op de persconferentie van gezondheidsinstituut Sciensano en het Nationaal Crisiscentrum.

61 reacties

  • patrick driessens

    3 jaar geleden
    Heb corona gehad , zeg mij beschermt het spuitje beter dan mijn natuurlijk afweersysteem nog nooit meegemaakt dat mensen staan te springen voor iets wat nog in testfase is tot minsten 2025.
  • Marc Hayen

    3 jaar geleden
    Na het te weigeren gaan ze het me opnieuw aanbieden, hoe vaak gaan ze dat nog doen? Ik weet niet of ik een tweede keer zelfs ga reageren.
  • Ann Lardenoit

    3 jaar geleden
    Gewoon een 2de kans geven maar vooraf niet meedelen welk vaccin is...
  • Eddy Jans

    3 jaar geleden
    Als iedereen zijn prikjes na een eerste kans gehad heeft kan men een tweede kans toestaan mits betaling van de correcte totale kostprijs. Het kan niet dat weigeraars uiteindelijk het vaccin krijgen dat ze wensen op kosten van de belastingsbetalers die zich tevreden moesten stellen met een goedkoop vaccin.
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    "ge zult eten wat de pot schaft"... maar zijn eigen Leopoldsburg krijgt deze week slechts 178+82 AstraZeneca's en 1557+1173 Pfizers, terwijl de meeste centra in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen overspoeld worden met AZ.