BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ASSISEN. Waarom liegt Alexandru Caliniuc over de laatste uren van Sofie Muylle?

Alexandru Caliniuc zegt niet veel. En wat hij zegt, klopt dikwijls niet. Zo is er geen enkele aanwijzing voor het feit dat hij Sofie Muylle aantrof bij de waterlijn, zoals hij maandag nog volhield tijdens zijn ondervraging. Wel integendeel. Zijn advocaten wilden dan weer weten hoe het DNA van Wouter C., de vriend, onder de nagels van Sofie Muylle beland was. 

20 reacties

  • Elisa deJong

    3 jaar geleden
    Filmpje maken van iemand in grote nood... in plaats van de politie te bellen... dat zegt wel iets..
  • Andr� lernout

    3 jaar geleden
    Hij komt hier weerom goedkoop mee weg want hij heeft niets te maken met haar dood, juist met de spelletjes die hij met haar speelde. Zijn advocaten zullen hem wel voorgezegd hebben wat hij moest verklaren , dat zal ook de reden van zijn stilte en verwarde antwoorden, hij is immers geen advocaat. Ik hoop dat gerechtigheid geschiedt, maar het ziet er weer twijfelachtig uit.
  • Betty Stammeleer

    3 jaar geleden
    Hoe kan deze psychopaat 2 advokaten hebben en betalen en ook nog het lef heeft om na al die jaren nog flimjes & foto's v.zijn slachtoffer bijhouden dat crapul heeft daar na al die jaren op gekicht want anders hou je al dat bewijsmateriaal niet bij die verdien levrnslang
  • ludo vc

    3 jaar geleden
    ik zou dat "probleem' op 2 minuten oplossen en weet zeker dat "die" zoiets nooit nog zou kunnen doen , de "kosten" van het geheel zouden ongeveer op 1 euro uitkomen
  • Peggie Van Audenhove

    3 jaar geleden
    Waarom doen ze geen psycho-analyse van deze man om vast te stellen of het een psychopaat/sociopaat is. Volgens mij is hij niet aan zijn proefstuk toe en heeft hij mogelijk nog meer aanrandingen en moorden op zijn geweten. Iemand die koudweg een stervend meisje filmt tijdens haar doodstrijd en selfies met haar neemt ipv de hulpdiensten te bellen die heeft dit nog gedaan. En dan nog dagenlang blijven rondhangen op de plaats waar haar lichaam werd gevonden. Deze man is een monster.