Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Vercauteren: “Geloof in tweede plek blijft zeker aanwezig”

AntwerpAntwerp zal tijdens de trip van donderdag naar Racing Genk opnieuw kunnen beschikken over Jérémy Gélin. Aurélio Buta is dan weer twijfelachtig met een kuitblessure. Omtrent covidgevallen Didier Lamkel Zé en Dylan Batubinsika is er nog geen duidelijkheid. “Zij worden woensdag opnieuw getest”, laat trainer Frank Vercauteren weten.

5 reacties

  • Bram Verbeke

    3 jaar geleden
    euh Rik... Antwerp speelt sowieso al europees. Tot daar je Nostradamus moment.
  • Geens Rik

    3 jaar geleden
    Ik heb bij het aanstellen van Vercauteren gezegd dat Antwerp geen Europees voetbal zal spelen. Zit er ook steeds meer in. Vercauteren en Lamkel Zé horen beiden niet thuis bij een ploeg als Antwerp. Lamkel Zé heeft de ploeg verdeeld en Vercauteren en heeft al meermaals geblunderd.
  • Dirk Van den Bogaert

    3 jaar geleden
    Winst in de laatste wedstrijd is altijd goed voor de derde stek maar een tweede plaats kan natuurlijk ook nog indien Club en Antwerp beiden winnen tegen Genk. We hebben hoe dan te weinig gekregen tijdens de voorgaande vier wedstrijden. Verlies tegen Genk was absoluut niet nodig, het gelijkspel tegen Anderlecht nog veel minder en ook Club wa afgelopen zondag in de tweede helft, terwijl zij twee matchen na elkaar met tien hadden moeten eindigen. En dat allemaal met een halve ploeg...
  • Peter Knaap

    3 jaar geleden
    clement de nieuwe trainer.
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Vercauteren is toch iets te optimistisch. Vierde zal waarschijnlijker zijn!