De erfgenaam van La Esterella
Volledig scherm
De erfgenaam van La Esterella © VTM

Erfenis van La Esterella bedraagt 375.000 euro (al schiet daar bijzonder weinig van over voor de erfgenaam)

TVIn ‘Erfgenaam gezocht' kon Axel Daeseleire vanavond zijn zoektocht naar de erfgenaam van La Esterella afronden. Bovendien mocht hij ook de kleinste erfenis van dit seizoen uitreiken. 

12 reacties

  • louis reinquin

    3 jaar geleden
    Ik heb het niet moeilijk met dit gegeven. De man kent in feite zijn tante niet en zijn moeder was in conflict met haar zuster. Dat het dan ten goede komt aan de werking van de Staat zoveel te beter. Dat kan ook doorgetrokken worden naar eigen kinderen. Als er niets te vererven zou zijn dan ziet ge ze niet. Als er wel te erven valt dan doen ze af en toe een acte de présence . Geweldig toch.
  • Ann Verschueren

    3 jaar geleden
    Robert de Reu, hoe ge het draait of keert, bij leven of dood, het komt altijd in de zakken van de ministers terecht. Want die dure auto, reizen, dure wijn of sterrenrestaurants...daarvan betaal je een groot deel aan ...BTW ! Eén woord hiervoor; gereglementeerde diefstal !
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Als z’n moeder de erfenis aanvaard had was er meer over gebleven en die kon dan via handgiften doorgegeven worden
  • Argus Vercauteren

    3 jaar geleden
    Er zijn veel alleenstaanden in België ;-) Het is dan ook onbegrijpelijk dat de overheid kampt met een begrotingstekort (?). Een ander niet onbelangrijk detail is dat alleenstaanden (vooral zonder kinderen) meer dan de helft van hun loon afstaan aan de fiscus. Pure discriminatie, maar alles kan en mag zolang het maar geld oplevert. Politici zijn spilziek (prestigeprojecten). Binnenkort staan er weer nieuwe belastingen/taksen op het programma. Wie gelooft deze geldwolven in maatpakken nog?
  • Danny Smets

    3 jaar geleden
    Schande ,dat ze aan de mensen hun spaarcenten durven zitten ,ne mens spaart voor zijn kinderen iets te gunnen,en daar gaat vaderke staat lekker mee lopen ,ne wet uit de tijd van napoleon hopelijk gaan ze hem is aanpassen, maar da zal niet de kas mut langs elke weg gespijst worden ,zeker van de gewone mens alles afpakken