Een koppeltje kust elkaar in Barcelona - voor de gelegenheid zijn de mondmaskers even naar beneden geschoven. Archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Een koppeltje kust elkaar in Barcelona - voor de gelegenheid zijn de mondmaskers even naar beneden geschoven. Archiefbeeld. © AP

Singles zijn getinder en gewandel beu: snel weer daten op café zonder afstand en mét eerste kus

De poort der vrijheid lonkt, óók voor de vlinders in onze buik. Blijft een wandeling straks de ideale date of gaan we toch weer kussen op een eerste afspraakje? En is peilen naar de vaccinatiestatus van je Tindermatch een afknapper? Experten over hoe jongeren en volwassenen gaan daten na corona. "Je zal snel weten welk vlees je in de kuip hebt."

3 reacties

  • Kevin Eyselbergs

    3 jaar geleden
    @Peter Van Dam: een eerste afspraakje in een bar/café is zeker en vast een goed idee. Je weet namelijk nooit wie je voor je krijgt en welke bedoelingen hij/zij heeft. Op café is veiliger want daar is meer sociale controle en kan je sneller hulp krijgen als de andere partij te opdringerig wordt. Je weet nooit wie je wel of niet kan vertrouwen.
  • Fredien Vandervekens

    3 jaar geleden
    Hopelijk worden ze "geprogrameerde" ontmoetingen en de nieuwe versie van "Brave new world" beu. Nu uitkijken wat de woke-experten er van vinden.
  • Peter Van Dam

    3 jaar geleden
    Een date op café of in een setting die niet alledaags is geeft een vertekend beeld. Want tijdens de werkdagen zitten de meesten thuis achter tv met een vrij saai leven. Waarom denk je dat iedereen klaagt om op café te kunnen gaan denk je? Wil je iemand leren kennen? Verblijf eens bij elkaar tijdens de werkweek en zie dan hoe iemand echt is!