Een beeld van raketten die vanuit de Gazastrook op weg zijn naar Israël.
Volledig scherm
Een beeld van raketten die vanuit de Gazastrook op weg zijn naar Israël. © Photo News

Geweld in Gaza houdt aan: weer nachtelijke beschietingen

BuitenlandHet geweld in de Gazastrook ging ook in de nacht van dinsdag op woensdag onverminderd door. Palestijnse militanten vuurden vanuit het gebied raketten af op Israël, dat luchtaanvallen uitvoerde. Internationaal groeit ondertussen de druk om tot een wapenstilstand te komen.

3 reacties

  • John Verstraeten

    3 jaar geleden
    Die kleine jongen kan evengoed gewond zijn geraakt door een raket van Hamas zelf: 25% van die raketten valt op hun eigen grondgebied. Tja dan kan je gemakkelijk zeggen dat het de Israeli's waren die je bombardeerden. Overigens, de Israeli's vuren eerst waarschuwingsschoten af vooraleer ze de echte lading droppen. Mogen de burgers wel ontsnappen van Hamas? Hoe meer burgerslachtoffers hoe beter is hun adagio. Doe wat ik zeg, doe niet wat ik doe.
  • emiel wouters

    3 jaar geleden
    Wat een verschil met in het begin. Zouden ze dan werkelijk maar zoveel bommetjes hebben. Dan ben je toch een grote dommerik dat je dan een oorlogje begint tegen het best bewapende macht in gans de omgeving. En ja die 4 die ik op tv heb zien afvuren werden 100% uit de lucht gehaald. Dan is het toch normaal dat je grote broer je een paar lappen rond je oren verkoopt. Ik zou zeggen speel liever met bommetjes en vuurwerk, dan U als grote jan te gedragen.
  • Luc Brouckaert

    3 jaar geleden
    Een normale nacht zeg maar.