Fotocombinatie van viroloog Marc van Ranst en de Nederlander Willem Engel, voorman van Viruswaarheid.
Volledig scherm
Fotocombinatie van viroloog Marc van Ranst en de Nederlander Willem Engel, voorman van Viruswaarheid. © ANP/AD

Ondergedoken Marc Van Ranst haalt uit naar Nederlandse coronascepticus: “Willem, je bent een mafkees”

De sinds gisteren ondergedoken viroloog Marc van Ranst haalt op Twitter snoeihard uit naar de Nederlandse coronascepticus Willem Engel, die vindt dat de viroloog zelf verantwoordelijk is voor de doodsbedreigingen.

22 reacties

  • Maria Wynendaele

    3 jaar geleden
    Laat Marc gerust zolang iemand U niet persoonlijk aanvalt doe het dan ook niet .Onbewust heeft die Marc wel Uw leven gered door zaken langer gesloten te willen houden. Trouwens Marc beslist niet het is de regering De Croo dus val aan wie echt de regels stelt ,in deze dus NIET M .V R. maar deze Liberale regering .
  • Sjeek Spier

    3 jaar geleden
    Wanneer gaat "meneer" VR ophouden andere mensen, die zijn op narcistische wijze opgedrongen ideeen niet steunen, te schofferen ?? Deze morgen in de krant ook nog weer inhakken op mensen uit de politieke wereld. Waar blijft die zich mee moeien ?? Doe je job kerel !!
  • Ivan Willems

    3 jaar geleden
    Eerlijkheidshalve had ik het in begin ook geen hoge pet op met Van Ranst. Maar mijn mening heb ik snel duidelijk moeten herzien. Moesten ze, de vorige alleszins, regering deze viroloog en andere collega's van Van Ranst niet gehad hebben zaten we met een probleem als in India. Bij deze, Marc, bedankt man.
  • christiane dewaele

    3 jaar geleden
    God ja wie geloofd eindelijk Van Ranst nog. Van de eerste dag dat hij op het scherm kwam was het met leugens. Een griepje, mondmaskers gevaarlijk alleen maar omdat het de regering goed uit kwam. Nu de belangstelling voor zijn persoontje wat afzwakt probeert hij om op gelijk welke manier toch maar interessant over te komen. Een mediageiler viroloog bestaat er niet. Maar ja sommige zijn nog blinder dan een mol.
  • Paulus de Mos

    3 jaar geleden
    Iedereen mag zijn mening geven , dus ook van Ranst toch ? Je mag echter geen mensen bedreigen Mijn mening is dat men virussen overlaat aan virologen zoals men het bakken van brood aan bakkers overlaat, van al die social media critici is er niet één te vinden met relevante kennis van zaken Overigens ben ik zelf een zgn "noorderbuur" en het is echt voor het eerst dat ik van een "wappiekermis " hoor