Redactrice Roxanne doet een lezing met tarotkaarten.
Volledig scherm
PREMIUM
Redactrice Roxanne doet een lezing met tarotkaarten. © Roxanne Wellens / Pexels

Koningin Máxima liet haar toekomst voorspellen met tarot. Werkt dat echt? Redactrice Roxanne test het uit. “Ik vergaar prachtige inzichten”

De Nederlandse koningin Máxima onthulde dat een tarotlezer voorspeld had dat ze haar man Willem-Alexander zou ontmoeten. Dat deed ze in een groot interview naar aanleiding van haar vijftigste verjaardag. De koningin is niet de enige die beroep doet op tarot om inzicht te krijgen in de toekomst. Het fenomeen zit in de lift. Tarotspecialist Margot legt uit hoe het werkt, redactrice Roxanne test het intrigerende kaartspel uit en gaat na of er meer in zit dan bijgelovigheid. 

3 reacties

  • Linda Wellekens

    3 jaar geleden
    Nooit gehoord van helderziendheid ? Er zijn veel tarotlegsters die helderziend zijn en je een juist beeld kunnen geven van jezelf en je toekomst. Zeker weten. Doén dus.
  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Tot op heden gebeurt het dat machtigen deels beroep doen op waarzeggers. En dat is eenvoudig uit te leggen. In een belangrijke positie kan je best overtuigd zijn door het existentialisme van Camus, Sartre en De Bauvour. Maar ondermeer alcoholisme en andere kwalen kan men hierdoor bekomen, omdat men beseft welke verantwoordelijkheid men heeft, en die dan ook ten volle opneemt. Anderen raadplegen, betekent dit bijna ondraaglijke over te hevelen, waardoor men zich meteen beter voelt. Simpel toch.
  • Elenore Pals

    3 jaar geleden
    In Nederland is het Koningshuis echt niet meer populair, ze staan te ver van de burgers af.