Wat zit er in de goodiebag van 30.000 dollar op de Grammy’s?

Op zondag 12 februari worden de Grammy Awards uitgereikt in Los Angeles. Enkele van de genomineerde sterren zullen vast met een beeldje naar huis gaan, maar beroemdheden zoals Adele, Beyoncé, Justin Bieber en Drake zijn nu al zeker van een imposante goodie bag ter waarde van 30.000 dollar, omgerekend 27.757 euro.

vwh

Entertainmentblad Insider kon een lijst bemachtigen met de inhoud van de goodie bag en die is niet min. De sterren krijgen een cadeaubon voor een weekje ontspannen in de Golden Door spa in Californië ter waarde van 8.850 dollar (7.864 euro). Dat bedrag dat de organisatie betaalt gaat integraal naar een goed doel tegen kindermishandeling.

© Golden Door spa

De beroemdheden krijg een ook een doosje Crayola-stifjes voor als ze willen - euh - kleuren, maar eveneens een tegoedbon voor een grote pizza bij de beroemde pizzeria in D’Amore’s in Los Angeles.

© Monopoly

In het tasje zit ook een SweetCheeks-massagematje dat cellulitis zou reduceren en een PonyDry, een haaraccessoire dat je toelaat om enkel je haarwortels te wassen.

© De Pony Dry

Verder worden ze nog getrakteerd op sportschoenen, ontworpen door Michael Jackson zijn danser Yumiko Sumida Jackson, een selectie gezelschapsspelletjes van Hasbro, een hoelahoep work-out en een dessertkit van het luxemerk Gold Leaf Gourmet.

De volledige lijst kun je hierbekijken.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer