Play4/Leye
Volledig scherm
PREMIUM
© Play4/Leye

Meer dan 15 jaar geleden vond Geert Bourgeois dat politici beter weg bleven van entertainmentprogramma’s. Vandaag communiceert zijn partij er over de vrijheid van alle Belgen

76 reacties

  • chris delanghe

    3 jaar geleden
    Helaas is wat we vandaag te zien en te horen krijgen zeer representatief voor het niveau van de meeste politici... zo proberen ze nog een beetje goed over te komen bij heel wat goedgelovige mensen. Perceptie die mensen evenwel konstant misleid en leugens voorhoud en manipuleert. De meesten hebben blijkbaar een zeer kort geheugen en denken zelfs niet meer na. Ook dat laten ze tegenwoordig liefst over aan politiekers. Met alle gevolgen van dien.
  • Paul Boeie

    3 jaar geleden
    Eric De Bauw , ik kan er wel meer dan 50 zetten maar ze zullen zelf de cateraar moeten betalen . Beetje plaats buiten wil niet zeggen dat men rijk is .
  • Mark Michiels

    3 jaar geleden
    Alleen Conner Roussau mag andermans pluimen op zijn hoed steken waarschijnlijk, want hij doet niets anders.
  • Andy Staelens

    3 jaar geleden
    Jambon is ook niet verkozen voor de Vlaamse regering, wel voor de Federale, maar daar zou hij al veel vlugger door de mand zijn gevallen. Enne, Jambon ziet men wel. Straks nog in Familie ook, als cateraar voor een tuinfeest van 11 personen.
  • Andy Vande Reyd

    3 jaar geleden
    Niks anders dan een wanhoopspoging om te winnen aan populariteit. De echte daden en niet praatjes dienen te gebeuren in het parlement, in Brussel. Niet op de TV of in de boekjes... Wij willen actie zien, geen show.