©  BELGA

Lamkel Zé test negatief en kan spelen tegen Genk

Frank Vercauteren heeft Didier Lamkel Zé opgenomen in de ruime selectie voor Genk-Antwerp van donderdag. Lamkel Zé zat tot woensdag nog in quarantaine, maar donderdag kreeg hij een negatief staal terug. Hij is dus speelklaar tegen Racing Genk. Hetzelfde geldt voor Dylan Batubinsika.

tsfn, dige

Tot de ruime wedstrijdselectie die Antwerp woensdag bekendmaakte, behoort ook Dylan Batubinsika. Lamkel Zé en Batubinsika zaten al sinds begin mei in quarantaine wegens een positieve coronatest. Het tweetal miste daardoor de uitwedstrijd op Anderlecht (2-2) en de beide duels tegen Club Brugge (0-0 thuis en 2-1 uit).

Trainer Vercauteren kondigde eerder deze week al aan Lamkel Zé en Batubinsika mee te willen nemen naar Genk. De twee trainden de laatste weken individueel en zijn dus fit. Het was enkel nog wachten op een negatieve coronatest, die woensdag werd afgenomen. Donderdag kregen Batubinsika en Lamkel Zé een negatief staal terug. Ze vertrokken meteen naar de groep, die op afzondering zit in Lanaken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.