Eurosport
Volledig scherm
© Eurosport

Waarom frustraties de bovenhand namen bij Evenepoel: “Het werd Remco even te veel”

GiroDe roze droom van Remco heeft na de Strade Bianche-rit een fikse knauw gekregen. Plots staat Evenepoel zevende op 2'22" van leider Bernal. Maar zowel bij Evenepoel als Deceuninck-Quick.Step maakte de eerste ontgoocheling snel plaats voor vernieuwde moed. “Twee minuten verliezen op een super Bernal, dat valt uiteindelijk nog mee”, zegt ploegleider Klaas Lodewyck.

45 reacties

  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    Als ik Remco was zou ik mij in het midden van het peleton nestelen, en gewoon trachten rit per rit uit te rijden. Kwestie van kilometers op te doen na zoveel maanden inactief te zijn.
  • stefaan lalonge

    3 jaar geleden
    Geen probleem dat iemand een slechte dag heeft maar als hij zelf pretendeert mee te doen om te winnen dan is dat toch een afgang. Maar hij heeft op jonge leeftijd met weliswaar een minder deelnemersveld al mooie dingen laten zien in korte rondes. Zijn exploten werden bovenmaats opgeklopt en iedereen waande hem reeds een Tourwinnaar. Deze jongen moet nog alles bewijzen en laat ons eerlijk zijn er zijn er die op leeftijd veel verder staan/stonden. Dus relativeren aub.
  • Nico siau

    3 jaar geleden
    Komaan 9 maanden geleden mega ongeval gehad hoeveel van jullie die hier comentaar geven zouden na 9 maanden al terug staan waar hij staat? Remco en van aert zijn onze grootste kansen om een ronde winst in lange tijd.. laten we hun steunen ipv af te breken..
  • rené biesemans

    3 jaar geleden
    Remco is er duidelijk nog niet klaar voor
  • Fredien Vandervekens

    3 jaar geleden
    Lefevre denkt met poen, en brede grootspraak (the wolfpack, wie verzint het) een peloton "commando's" op te richten. Remco is veel te licht om rondes te rijden. Een Van Aert, dat is een "vent", met de nodige maturiteit. Die niet van "godfathers" moet hebben. Hopelijk koerst Remco nog op zijn 26 e.