Hooverphonic
Volledig scherm
PREMIUM
Hooverphonic © Jan De Meuleneir / Photo News

“Ik had nochtans gezworen dat ik nooit met een Belgische vlag zou zwaaien”: Hooverphonic door het dolle heen in Rotterdam

SongfestivalHet wachten duurde tergend lang. Tot het voorlaatste ticket richting Songfestivalfinale. Hooverphonic charmeerde dinsdag Europa met een ‘stille song’ te midden van het dolgedraaide liedjesfestijn. Zaterdag rust de hoop van ons land op hun schouders. Hoe reageerden hun geliefden? Hoe bereiden ze zich voor op de grote finale? En hoe schatten ze de kansen van zichzelf en hun concurrentie in? “BBC-commentator Graham Norton zei dat het een briljant optreden was.”

26 reacties

  • Karine Kuhn

    3 jaar geleden
    Ik houd van Vlaanderen, ik houd van Belgie en ik houd van een aantal andere Europese landen zoals bvb Frankrijk. Ik zie me nochtans ook niet met gelijk welke vlag staan zwaaien. Het is ieder zijn recht dit al dan niet te willen doen, en voor zover ik kan lezen heeft Alex niet gezegd dat hij niet met een vlag zwaait omdat hij tegen Belgie is. Overigens prachtig liedje. Mijn Franse buurman gaat zaterdag alvast voor Belgie stemmen heeft hij me beloofd.
  • Theo Van Hoof

    3 jaar geleden
    Verbouwingen aan ahoy zijn begonnen. Het ego van Carlier en Geerts geraakte niet meer buiten. Belgische vlag? Niks om fier op te zijn. We zijn trouwens geen land. We zijn 2 totaal verschillende volken. Zowel wat taal als wat attitudes betreft.
  • Danny Buyse

    3 jaar geleden
    @Eddy de Smet, we kunnen misschien Vlaanderen ook nog eens onderverdelen. Limburg, Antwerpen en oost en west Vlaanderen en elk zijn aparte vlag.
  • Rudi DZ

    3 jaar geleden
    Eddy de smet, misschien voor u wel maar voor veel andere is het de Belgische vlag, ook voor mij.
  • Ben Van Steenwinkel

    3 jaar geleden
    Stem sparen ? Wat een onzin. Als je na één nummer twee dagen niet mag spreken, dan raad ik aan om te stoppen met zingen.