Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Racing Genk wil contract van Ito nóg eens openbreken: “Hij zit hier op zijn plek”

Racing GenkMissie Ito. De Japanner overtuigen nog een paar jaar in Genk te blijven wordt één van de grootste uitdagingen deze zomer voor Dimitri de Condé. Genk is in elk geval bereid de portefeuille nogmaals open te trekken.

6 reacties

  • raymond van der craen

    3 jaar geleden
    Blijf maar hier, schitterende speler en publiekslieveling. Voor u komen we naar het stadion..
  • Hugo Wouters

    3 jaar geleden
    Zeker niet verkopen, zelfs als je een heel aantrekkelijk bod krijgt. Is het type voetballer waar de supporters van houden. Is geen egoïstische speler alhoewel hij mooie persoonlijke acties in de voeten heeft, maar ziet zijn ploegmaten ook, en Onuachu mag hem zeker danken voor al de assists die hij hem voorschotelde.
  • Jean-claude Malin

    3 jaar geleden
    En geen suportter van genk, maar met deze ma ebben ze een prachtige voetballer in huis. Dus als ik van genk was,er alles aan doen hem te houden.
  • Norbert Deploige

    3 jaar geleden
    Doe jullie best en Ito doet dat ook. Is een Japanner , die zijn plichtbewust. Als ik Genk was zou ik die van Antwerp , Mioschi er ook nog bij halen. Beiden , voortreffelijke talenten met inzet.
  • oscar zwart

    3 jaar geleden
    wat een geweldige speler en een echte publieks lieveling.kan hem maar zo naar ajax sturen,gaat daar een sensatie worden en nog 30 procent beter laten worden.