Giro Di Remco #16. Evenepoel krijgt vandaag een kans om iets goed te maken: “Of Remco wil uithalen? We kennen hem allemaal...”

GiroRemco Evenepoel verloor gisteren meer dan twee minuten en lijkt zijn roze droom te mogen opbergen. In een nieuwe ‘Giro Di Remco’ bespreekt Stijn Vlaeminck met Maxim Goethals, onze man ter plaatse, de etappe van vandaag. 

12 reacties

  • Jean Berben

    3 jaar geleden
    Wat is dat hier eigenlijk,'n rondje Evenepoel afbreken?Bernal wint de Tour '19 ook maar omdat Thomas net tekort komt (was de kopman),Pogacar,eerste vuelta,pakt op slotdag de 3de plaats,stond op +4min van Roglic,door die etappe op 2.55,ohja, en Pogacar wordt dit jaar 23, (criticasters verjongen de tegenstand).Ik wil maar zeggen,Remco verliest dik 2 minuten en hij kan volgens jullie NOOIT een grote ronde winnen.We zullen zien,met deze voorbereiding daar nu staan. Ik doe het hem niet na.
  • Michel Dierickx

    3 jaar geleden
    Dat Lefevere er maar voor zorgt dat hij vandaag zijn "bidon final" op tjjd krijgt. Dan springen de vonken er vanaf.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Bernal is inderdaad 24. Maar in 2019 - op zijn 22 - won hij Parijs-Nice, de ronde van Zwitserland en de ronde van Frankrijk. In 2020 had hij een minder jaar. Maar dat zie je vaak bij een renner nadat die een geweldig jaar gereden heeft. Om er dan het volgende jaar terug te staan.
  • Kim Jaspers

    3 jaar geleden
    Bernal is 24 jaar.. dus 3 jaar ouder dan Remco.. bij de les blijven aub..
  • Rik Clarysse

    3 jaar geleden
    Patrick Lefevre zal een goeie ploeg op poten moeten zetten om ooit potten te breken in een grote ronde. Het zullen lange jaren van opbouwen zijn voor Evenepoel ;Succes komt er niet met een vingerknip.