Ruben Dias.
Volledig scherm
Ruben Dias. © Twitter FWA

De Bruyne grijpt naast prijs: Engelse pers verkiest ploegmaat en ‘derde keus’ Dias tot Speler van het Jaar

Premier LeagueNiet Kevin De Bruyne, wel Manchester City-ploegmaat Ruben Dias is FWA-speler van het jaar. 700 leden van de Football Writers’ Association, de Engelse pers, verkozen de 24-jarige Portugees voor Harry Kane (Tottenham) en De Bruyne. 

14 reacties

  • Guy Bekaert

    3 jaar geleden
    De Bruyne is een goede speler maar niet de speler waarvoor velen hem aanzien . De Belgische sportpers plaatst hem boven iedereen maar dat is dik overdreven. Er zijn er binnen zijn eigen club beter dan hem .
  • Piet Janssen

    3 jaar geleden
    Blijf erbij dat KdB te weinig beslissend is voor zijn club. Ook in C.League tegen Paris S.G. heb ik hem nauwelijks gezien. Men wil hem te graag die sterren status aanpraten. Het is een goede voetballer maar niet meer dan dat.
  • christophe laporte

    3 jaar geleden
    Iedereen vergeet hier blijkbaar dat Bruno Fernandes zelf niet in de top 3 staat. Iemand die er een héél seizoen stond in tegenstelling tot Kevin De Bruyne die een 10-tal matchen miste door blessure.
  • Britt De Geest

    3 jaar geleden
    Ongelooflijk dat Fernandes van Man U niet eens de top 3 haalt. Hij heeft een fantastisch seizoen gedraaid en was zowat bij alle doelpunten van zijn club betrokken.
  • Jonas Van snee

    3 jaar geleden
    Terecht, is zijn geld al waard geweest. Schitterende speler.. al had ik KDB ook graag zien winnen