KameraOne
Volledig scherm
© KameraOne

11-jarig meisje in Florida ontsnapt op het nippertje aan kidnapper

In de Amerikaanse staat Florida is een 11-jarig meisje kunnen ontkomen aan kidnapping op klaarlichte dag. Het meisje was aan het wachten op de bus toen een witte auto plots voor haar neus stopte. De bestuurder stapte uit en ging meteen op het kind af. Op videobeelden is te zien hoe het meisje zich probeert los te wringen, waar ze uiteindelijk ook in slaagt. 

3 reacties

  • Bart Dekort

    3 jaar geleden
    Er komen krachten vrij tijdens een overlevingsactie waar je zelf en de opponent van schrikken. We zijn ontaard, maar gelukkig behoudt de natuur een resem veiligheidsmaatprotocollen in stand, die ons beschermen. Het gezond boerenverstand zijn velen verloren, maar de natuur laat zich niet vangen door politiek correct denken.
  • Jonathan Dekeyser

    3 jaar geleden
    Na eerdere feiten loopt die dus nog vrij rond. Wat moet er echt gebeuren vooraleer ze die voorgoed opsluiten? Een goede advocaat en een flinke borgsom en morgen laten ze die weer los.
  • Norbert Van Leuven

    3 jaar geleden
    Deze personen zullen het nooit kunnen beteugelen hun sexuele driften met jonge personen er is maar 1 manier levenslang opsluiten en sleutel weggooien.