Vendrame zet overgangsrit naar z'n hand, peloton neemt snipperdag

GiroFeest voor Andrea Vendrame in de Giro. De Italiaan van AG2R-Citroën maakte het in de twaalfde rit vanuit de vroege vlucht glansrijk af tegen Lucas Hamilton. In het peloton bleef het op een uitval van Ciccone en Nibali na windstil, Bernal behoudt de roze leiderstrui.

10 reacties

  • J. Platsteen

    3 jaar geleden
    Een toprenner heeft geen ploeg nodig, hij doet het zelf via prestaties. Zie Pogacar versus Roglic. De media hebben Remco overroepen en bewierrookt zodat hij het zelf begon te geloven. Daardoor zijn Quick Step arrogantie. Steengoede renner maar geen ervaring in het dalen, kassei rijden, in een peloton rijden. Wedstrijd aanvoelen. En vooral stuurvaardigheid. Te laat wielrenner geworden. Die feeling zoals bv VD Poel zal hij nooit niet hebben. Want dan was hij de nieuwe super.
  • Youri Verstraete

    3 jaar geleden
    Staat er alleen voor? Heeft nog geen enkele meter teveel alleen gereden. En als hij alleen rijdt, moet hij lossen wat begrijpelijk is.
  • Marcus Camps

    3 jaar geleden
    Masnada naar huis, Almeida die zegt dat hij beter zwijgt i.p.v. te zeggen wat hij echt denkt. De sfeer zit er goed in daar bij DQS.
  • Diego Pepre

    3 jaar geleden
    Als ik het volk op de eerste top zie, dan vrees ik ervoor dat er volgende keer ook geen enkele positieve coronatest zal bijzijn.
  • André Uyttendaele

    3 jaar geleden
    Off-Day? Indien Remco evenveel hulp als Bernal zou hij waarschijnlijk een minuutje minder ingeboet hebben. Maar zelfs 2 minuten achterstand op de allerbeste, is zeker geen schande.