VTM
Volledig scherm
PREMIUM
© VTM

Faroek Özgünes over safehouse waar Van Ranst ondergebracht wordt: “We moeten ons daar geen bunker bij voorstellen”

Viroloog Marc Van Ranst bevindt zich momenteel in een safehouse onder politiebewaking, nu er nog altijd een klopjacht wordt gehouden op Jürgen Conings. Maar hoe ziet zo’n safehouse eruit? En kan je er nog vrij rondlopen? We vroegen het aan gerechtsexpert Faroek Özgünes (VTM Nieuws).

7 reacties

  • Romana Crabbe

    3 jaar geleden
    Die Jurgen heeft zich misschien allang vermengd onder die mannen van ’t leger die hem moesten zoeken ,met dezelfde kleren aan en onherkenbaar . Hij is nu misschien al helemaal niet meer daar waar ze zoeken
  • Nicole Aerts

    3 jaar geleden
    Hoe kan deze regering nog in de spiegel kijken zonder schaamte?
  • kjell van de velde

    3 jaar geleden
    Beschrijf gelijk ook even de lay-out en waar de verschillende safe houses zich ongeveer bevinden, staat altijd mooi op kaartjes en grafiekjes. Jongens, hallo?
  • Saskia Hubert

    3 jaar geleden
    En dat allemaal weer voor 1 enkele man. Ik schaam mij alsmaar erger en erger om Belg te zijn. Ongelooflijk, en wie zal heel die cinema weer betalen. Schande
  • Teirlynck Luc

    3 jaar geleden
    Begrijpen wie kan iemand moet in bescherming genomen worden om zich zelf en zijn gezin te beschermen , dan gaan we er gewoon een reportage over maken waar of hoe hem zit mss kunnen ze er dd straatnaam en nr ook bijzetten (lol)