Daniël Muylle verloor eerst z'n vrouw, daarna zijn oudste zoon en ten slotte Sofie. "Als ik op het kerkhof sta, zie ik heel mijn leven."
Volledig scherm
PREMIUM
Daniël Muylle verloor eerst z'n vrouw, daarna zijn oudste zoon en ten slotte Sofie. "Als ik op het kerkhof sta, zie ik heel mijn leven." © Photo News

ASSISEN. Vader van Sofie Muylle doet zaal breken met getuigenis: “Ik kan mijn dochter niet loslaten”

"Ik heb Sofie altijd bij me. Op een fotootje in mijn portefeuille." Daniël Muylle (64) is gebroken. Hij kan zijn dode dochter niet loslaten. "Zó'n mooi meisje. Ik ben fier op haar", zei hij snikkend. Alexandru Caliniuc (27) - half scheefgezakt op zijn stoel - zuchtte 'ns diep. Hij vroeg net niet of het nog lang zou duren. De getuigenis van Daniël Muylle, die de tolk en sommige advocaten, maar ook de juryleden tot tranen toe ontroerde.  

8 reacties

  • ronan vanderstukken

    3 jaar geleden
    Veel sterkte , maar de slag moet nog komen als deze over enkele jaren terug vrij rond loopt .
  • Cindy Carleer

    3 jaar geleden
    Dit is hard voor heel de familie. Mijn mama en Sofie haar mama waren nichtjes. Sterkte Daniel en Stan, we leven met jullie mee.
  • Lina El Bakalki

    3 jaar geleden
    Wij leven mee met de vader !! Een nachtmerrie voor elke ouder, ik hoop dat je ooit rust gaat vinden maar vergeten zal je nooit. En aan de dader levenslang is nog een kleine straf de familie van Sofie en zij zelf hebben ook levenslang gekregen door haar te vermoorden! Rip aan alle slachtoffers van alle soorten geweld. Slaapwel lieve sofie
  • Steven Vanden Broeck

    3 jaar geleden
    Ik denk dat we als mens uiteindelijk in bijna alles kunnen berusten. Als ik er zo over nadenk, misschien zelfs een kind begraven na een ziekte of een ongeval. Die dingen gebeuren en je kan alleen hopen dat je er van gespaard blijft. Maar misbruikt en vermoord, nee, dat zal nooit lukken.
  • luc matton

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat de vader ooit rust zal vinden.
  1. “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen
    PREMIUM

    “Jongen stop, je gaat mijn kaak breken”: Celine (80) en Jozef (78) worden midden in de nacht thuis brutaal overvallen

    “‘Op uw buik!’ riep hij. Maar ik protesteerde. Ik ben 80 jaar en ben al blij als ik op m’n benen kan staan.” Celine en Jozef werden in de nacht van vrijdag op zaterdag overvallen door twee jonge mannen op zoek naar waardevolle spullen. Ze kregen er flink van langs en werden opgesloten in hun kelder, terwijl Jozef nog maar net een openhartoperatie achter de rug had. “Ik dacht eerst dat mijn kleinkinderen een grap aan het uithalen waren. Maar toen werd ik pardoes op het bed gegooid.” Een reconstructie van een nacht waar de buurt nog lang over zal praten.
    Antwerpen, Kapellen
  2. EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”
    PREMIUM

    EXCLUSIEF. Bé De Meyer (60) praat voor het eerst sinds ex Eddy Snelders van voyeurisme wordt beticht: “Hoe kan het dat ik nooit iets zag? Ik lig daar wakker van”

    “Het is net een beerput die open is gegaan”, zegt Bé De Meyer (60), die 16 jaar lief en leed deelde met de in opspraak gekomen Eddy Snelders (65). Deze week kreeg ze een zoveelste slag in haar gezicht. Via de media vernam ze dat hij al op zijn achttiende veroordeeld werd wegens openbare zedenschennis. “Zo pijnlijk”, zegt ze. Want ook dat wist ze niet. Net zoals ze nooit heeft geweten dat Snelders jarenlang hun gezin, familie en vrienden stiekem filmde op het toilet of in de douche. “Het is precies alsof ik iemand anders heb gekend.”