Giro Di Remco #17. Johan Museeuw steekt Remco Evenepoel hart onder de riem: “Een klein scheurtje in een ruwe diamant is helemaal niet erg”

Giro Di RemcoRemco Evenepoel toonde veerkracht na zijn mindere dag in de gravelrit. In een nieuwe aflevering van ‘Giro Di Remco’ heeft Johan Museeuw een boodschap voor hem. 

13 reacties

  • Sophia de smet

    3 jaar geleden
    Als zijn benen goed zijn ,van ver durven gaan op de voorlaatste klim .met bernal in het wiel. En op die laatste de kas leeg rijden tot boven. Als iemand het kan is hij dat toch !
  • Benny Bertrant

    3 jaar geleden
    Wanneer gaat dat gedoe met da voorlopig opgeblazen manneke eens stoppen? Remcoke hier, Remcoke daar, maar Remcoke staat op 2min, 30.
  • Diego Pepre

    3 jaar geleden
    De giro voor de klassementsmannen start zaterdag met de Zoncolan. Daarna volgen nog 3 zware aankomsten bergop die niet veel moeten onderdoen voor de mythische Zoncolan en heb je de koningingenrit met 5700 hoogtemeters die eindigt na een afdaling. 5 zware bergritten en een tijdrit moeten dus nog komen. Moordend die laatste week. Giro qua parcours stuk zwaarder dan Tour. Nu pas zullen we zien waar Remco en ook de rest staat. Alles is nog mogelijk. 1 offday voor gelijk wie en het is over en uit.
  • Kim Jaspers

    3 jaar geleden
    Welke arrogantie? Omdat hij zijn gezonde ambitie uitspreekt.. arm Vlaanderen
  • Lodewijk Godefroot

    3 jaar geleden
    Op de zoncolan zullen we zien of er echt een toekomstige rondewinnaar in Remco zit...