The Beast, de limousine van de Amerikaanse president, is de best gepantserde auto ter wereld. Nu is het nog een Cadillac met verrbandingsmotor.
Volledig scherm
The Beast, de limousine van de Amerikaanse president, is de best gepantserde auto ter wereld. Nu is het nog een Cadillac met verrbandingsmotor. © RV

Joe Biden wil The Beast elektrisch maken

De Amerikaanse president Joe Biden wil de beroemde presidentële limousine, beter bekend als ‘The Beast’, elektrisch maken. Dat heeft zijn perschef Jen Psaki tegenover journalisten verklaard, nadat de president een Ford-fabriek had bezocht. Biden zou zo snel mogelijk alle dienstauto’s van het Witte Huis van elektrische aandrijving willen voorzien.

6 reacties

  • Geert Tamsyn

    3 jaar geleden
    Als er al betonmolens van 42 ton elektrisch rondrijden, zal dat ook wel geen probleem zijn zeker?
  • pipo de clown

    3 jaar geleden
    Aan de uitgangspoort gaan ze hem weer terug op moeten laden.
  • Cris Verwilligen

    3 jaar geleden
    The Beast op electriciteit? Denk dat die maar hoogstens 50 km gaat rijden op een volle lading, veel te zwaar en waar moeten de batterijen dan? Laat maar doen, dan zal Biden snel terug overschakelen. Als hij elke 50 km een halve dag moet wachten. Volgende Air Force one?
  • Lucien Mertens

    3 jaar geleden
    Heel milieubewust van dhr Biden is dat, en hij hoeft daar enkel zijn toertjes wat bij in te korten...drastisch in te korten wel te verstaan. Wat zijn politici toch nepfiguren.
  • Ferdinand Nuyts

    3 jaar geleden
    Op kosten van de belastingbetaler wel te verstaan hé.