De Antwerpse haven. Archiefbeeld ter illustratie.
Volledig scherm
De Antwerpse haven. Archiefbeeld ter illustratie. © Haven van Antwerpen

Drugsonderzoek Sky: politie arresteert 10 mensen “met sleutelposities in en rond haven van Antwerpen” voor banden met misdaadmilieu

De Antwerpse federale gerechtelijke politie (FGP) heeft donderdagavond tien personen gearresteerd omdat ze hand- en spandiensten zouden hebben geleverd aan de georganiseerde criminaliteit. Dat zegt het Antwerpse parket. Het gaat om personen met "sleutelposities in en rond de haven van Antwerpen”, waaronder medewerkers van containerterminal MPET en transportfirma CMA CGM.

3 reacties

  • Jef Dewilde

    3 jaar geleden
    Behalve op die dat geschoten is in Berendrecht die loopt nog vrij rond
  • Nico Herbots

    3 jaar geleden
    Zijn dat dan criminelen die zich hebben binnengewurmd in organisaties en op slinkse wijze aan sleutelposities zijn geraakt? Of waren het ooit normale mensen die zich hebben laten verrotten voor het geld? Wat voel ik me soms toch een onnozel schaap: plichtsgetrouw keihard werken voor een habbekrats, eerlijk alle taksen en belastingen betalen tot er bijna niks meer overblijft, voor elke prul belachelijk zwaar beboet worden en ook dan braafjes betalen. Het is eigenlijk te zot voor woorden.
  • Roland Peeters

    3 jaar geleden
    En wat is het volgende na zulk aantal aanhoudingen?De groep zal zo groot worden dat er een nieuwe gevangenis zal moeten gebouwd worden of anders terug vrijlaten moeten worden,want nu zitten ze al overvol .