Direct naar artikelinhoud
VideoDua Lipa: Studio 2054

▶ Bekijk gratis de verbluffende liveshow ‘Studio 2054' van Dua Lipa

Dua Lipa.Beeld Studio 2054

Nadat Dua Lipa ons aan het begin van de pandemie had verblijd met de opzwepende discopopplaat ‘Future Nostalgia’, kwam ze vorige herfst met de unieke livestreamshow ‘Studio 2054’. Gemist? Geen paniek: De Morgen biedt Dua Lipa’s indrukwekkende show, inclusief de mini-docu met beelden achter de schermen, een week lang aan op deze pagina.

Bekijk het concert nog tot en met 27 mei op De Morgen

Een cadeau voor lezers van De Morgen. U hoeft geen abonnee te zijn, maar moet onderaan wel even inloggen.

Video wordt geladen...

Dua Lipa pakte eind vorig jaar groots uit met Studio 2054: een multidimensionale livestream waarin naast de muziek van haar nieuwste album Future Nostalgia, ook performances, theater en dans centraal stonden. De show werd wereldwijd live uitgezonden vanuit een gigantisch magazijn dat werd volgebouwd met fenomenale decors, waaronder rollerdisco’s, prachtige kleedkamers en surrealistische tv-shows. Dua Lipa werd bijgestaan door een batterij dansers, acrobaten en skaters én een waslijst aan bekende gastartiesten, waaronder onze eigen Angèle.

Als lezer van De Morgen kunt u de liveshow hierboven gratis bekijken, inclusief de mini-docu die de laatste voorbereidingen van deze show prachtig in beeld brengt.