© Eric Bervoets

© Eric Bervoets

© Eric Bervoets

© Eric Bervoets

thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:
thumbnail:

50 Maaslandse ondernemers op digitaal bedrijfsbezoek

Kinrooi -

Op woensdag 19 mei brachten een 50-tal ondernemers onder leiding van CEO van KBC Johan Thijs en gedelegeerd bestuurder van Unizo Danny Van Assche een digitaal bezoek achter de schermen bij de gebroeders Vanhove van het gelijknamige bedrijf Houthandel Vanhove & De Boomkamer.

Eric Bervoets

Na een boeiende toelichting en een kijkje naar het uitgebreide machinepark mochten de deelnemers zich vestigen aan een digitaal toogmoment waar ze hun op voorhand bezorgde goodiebag met heerlijke wijn, verschillende bieren en lekkere hapjes konden nuttigen. Onderwerpen zoals digitalisering en omgaan met corona werden digitaal aan ‘den toog’ besproken. “Het bespreken van dergelijke onderwerpen dient voornamelijk als leermoment, want een netwerk betekent leren van elkaar”, aldus Inge Vandebosch van KBC.

“Het netwerken zal blijven bestaan, al is het via de digitale weg”, zegt Bart Lodewyckx, directeur van Unizo Limburg. “Ondernemers blijven met elkaar contact zoeken om zakelijk te kunnen groeien. We zijn blij dat ook de top-CEO’s van het land zoals Johan Thijs van KBC &en Danny Van Assche van Unizo speciaal de tijd nemen om de Maaslandse ondernemers toe te spreken. Op die manier tonen we vanuit beide organisaties aan dat we de ondernemers een warm hart toedragen. Maar de volgende keer zal het weer fysiek zijn.”

http://www.unizo.be/kinrooi

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer