Vanden Stock - Veljkovic
Volledig scherm
Vanden Stock - Veljkovic © Photonews

Roger Vanden Stock heeft mogelijk klacht van Veljkovic aan zijn been na uitspraken in de pers: “Hij probeert eigen falen goed te praten”

Belgisch voetbalDe uitspraken van Roger Vanden Stock in de krant vandaag krijgen mogelijk een staartje. De ex-voorzitter van Anderlecht gaf aan dat hij Dejan Veljkovic “zijn bureau uitgooide toen de makelaar beweerde dat hij wedstrijden kon beïnvloeden”. Kris Luyckx, de advocaat van Veljkovic, reageert scherp. “Mijnheer Vanden Stock wil zijn eigen falen goedpraten. Wij overwegen een klacht in te dienen voor laster en eerroof.” 

6 reacties

  • Jim Looyen

    3 jaar geleden
    Meldingsplicht of niet, het zou woord tegen woord zijn.
  • HENRI COLMAN

    3 jaar geleden
    Denk dat Roger wat oud is geworden. Als dat echt heeft plaats gevonden, had hij dit moeten melden. Als dat niet heeft plaats gevonden, dan is de klacht van Veljkovic gegrond. Dus eender hoe, Roger heeft zichzelf aan de galg gepraat in zijn poging om zijn imago op te krikken nadat hij HVH jarenlang de vrije hand had gegeven. En seriously, lag de sleutel voor succes of falen werkelijk bij één enkele speler, nl Hanni? Bizar beleid voor een topmanager.
  • Dirk Van der Weeën

    3 jaar geleden
    Ik ben geen anderlechtsupporter maar ik zou toch eerder mr Vanden Stock geloven.
  • DIRK SPRANGERS

    3 jaar geleden
    En gelijk heeft Derjan in deze zaak ! Trouwens,de meldingsplicht is blijkbaar enkele geldig voor "kleine" ploegen...
  • Frankie A S Goethals

    3 jaar geleden
    Roger gaf teveel macht aan anderen die er misbruik van maakten. Anderlecht was gezond tot Van Holsbeek zijn exit begon te plannen.