Giro Di Remco #19. Sven Nys: “Of Evenepoel moet veldrijden? Hij doet dat al jaren buiten de schijnwerpers”

GiroRemco Evenepoel verloor op de Monte Zoncolan opnieuw terrein op de concurrentie. Hij staat achtste en volgt op bijna 4 minuten van leider Bernal. In een nieuwe ‘Giro Di Remco’ bespreekt Stijn Vlaeminck met Sven Nys hoe Evenepoels Giro er nu verder uit zal zien en of hij in de cross aan zijn technische vaardigheden moet werken.

10 reacties

  • Christiaan Vernist

    3 jaar geleden
    Chris Froome kon ik niet dalen werd er altijd gezegd. Die hebben ze ooit laten rijden in afdaling want die pakken we zo terug. Ze hebben hem pas na de meet terug gezien. Voor Remco was de Giro zijn eerste koers na zijn blessure ook is deze Giro zijn eerste grote ronde. De Media en vooral Patje hebben de lat veel te hoog gelegd. Geef Remco nog wat tijd hij komt er wel.
  • Willy Mangelschofs

    3 jaar geleden
    Waarom moet er telkens een wederwoord komen als er commentaar is op bepaalde vaststellingen i.v.m. het rijgedrag van een een renner en dat Sven tegenwoordig naast zijn schoenen loopt hebben we al meermaals kunnen vaststellen. Het mag toch niet de bedoeling zijn iemands ongelijk aan de kaak te stellen en R.D. Vl. is iemand die tenminste geen blad voor de mond neemt en zeker voldoende op de hoogte is van hoe het kan of hoe het moet.
  • Joeri Hermans

    3 jaar geleden
    Volgend jaar nog eens vergelijken, Bernal won tour de france als 22-jarige..
  • pierre de smet

    3 jaar geleden
    Als Remco het lukt om in de top tien te blijven zou dit als je kijkt naar het verleden al een hele prestatie zijn , hoop het van harte .
  • Jan Gijsen

    3 jaar geleden
    Moet leren met zijn 2 voeten op de grond blijven.