De bewuste fase met Bezus en Vanlerberghe.
Volledig scherm
De bewuste fase met Bezus en Vanlerberghe. © Photo News - Eleven Sports

Had Bezus rood moeten krijgen? KV Mechelen woedend op arbitrage: “Dit is onbegrijpelijk”

Belgisch VoetbalKV Mechelen reageerde na de nederlaag tegen AA Gent ontstemd over de wedstrijdleiding. Volgens hen had Roman Bezus rood moeten krijgen voor natrappen. “Waar zat de VAR?”

15 reacties

  • Danny Callaert

    3 jaar geleden
    is al meermaals gezegd en bewezen: de zogenaamde topploegen worden beschermd door de refs. Hun onkunde wordt bewezen door het feit dat we geen enkele internationale ref hebben in belangrijke confrontaties. En ja, dit was een voorbeeld van een rode kaart.
  • stefaan lalonge

    3 jaar geleden
    Wordt wel eerst serieus aangepakt en strekt inderdaad op een rare manier zijn been. Meer met de bedoeling de andere ook te laten vallen. Ik begrijp de scheids dat hij GEEN ROOD geeft. Afhankelijk van in welk kamp zal er wel een andere mening worden aangenomen. Ik was gisteren toch verbaasd over het spelniveau van Bezus die de beste speler op het veld was.
  • Toon Schouteden

    3 jaar geleden
    Donkerrood was hier op z'n plaats... Nog maar eens een bewijs dat de competitie één brok vervalsing is, geregistreerd door het kapitaal.
  • Marnix Malone

    3 jaar geleden
    KV volgend jaar kampioen. Wel zonder VanderBiest dan.
  • Dirk BERX

    3 jaar geleden
    Heeft niets met bescherming te maken, maar alles met de (on) bekwaamheid van de Belgische scheidsrechters ! Want ook de Europese en wereldvoetbalbond zien dit !