Een uitvaartverzorger haalt het plastic van de kist zodat deze gebruikt kan worden. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een uitvaartverzorger haalt het plastic van de kist zodat deze gebruikt kan worden. Beeld ter illustratie. © Aurélie Geurts

Wie zijn de mensen die nog altijd de strijd tegen het virus verliezen?

Het gaat de goede kant op met de coronacijfers. Toch overlijden er nog dagelijks meer dan twintig mensen aan de gevolgen van het virus. Wie zijn zij? En hoe kan dat?

24 reacties

  • Marc Vande Wiele

    3 jaar geleden
    Eentje onder de 65.... en alle anderen waren allicht gevaccineerd ! Dus het vaccin werkt perfect
  • Roy De Ridder

    3 jaar geleden
    Wie logisch nadenkt zou tot de conclusie moeten komen dat mensen die deur uit moeten om te werken voorrang zouden moeten krijgen op zij die van thuis uit kunnen werken (leeftijdsgrens overschrijden). Kwestie van het risico te vergelijken En gezond boerenverstand.
  • Daan Roos

    3 jaar geleden
    Politici zet niet alles in op vaccinatie. Het helpt maar niet in de mate dat de producenten beloven! Blijf aub de hygiënische maatregelen en het beperken van contacten handhaven!
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Als risicopatiënt krijg ik AstraZeneca en mag ik zelf het inentingsuur kiezen, maar de komende 4 weken is er in het vaccinatiecentrum geen enkele dag vrij om te worden ingeënt. Is dit een grap?
  • Willy van craen

    3 jaar geleden
    Wat is het aantal corona doden in % inwoners vergeleken met andere landen ? Hieraan heb je een beeld van de vroegere en deze regering. Gelukkig hebben we minder ministers van gezondheid dan corona doden.
  1. Zoon van vermiste Annie De Poortere spreekt voor het eerst: “Plots moeten we rekening houden met moord. We hebben alleen maar méér vragen”
    PREMIUM

    Zoon van vermiste Annie De Poortere spreekt voor het eerst: “Plots moeten we rekening houden met moord. We hebben alleen maar méér vragen”

    “Ga even zitten. We hebben uw mama gevonden.” Met dat telefoontje kreeg een stomverbaasde Jo Defever (56), de zoon van de vermiste Annie De Poortere, zaterdagnacht te horen dat er resten van haar lichaam in de tuin van hun buurman in Sint-Martens-Latem zijn teruggevonden. Dertig jaar na haar verdwijning. Hier spreekt zoon Jo voor het eerst: “Dat het verhaal nu zó een wending neemt: nee, dat had ik niet meer voorspeld.”
    Sint-Martens-Latem
  2. Bart De Wever (N-VA) op verkiezingscongres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerkende Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Bart De Wever (N-VA) op verkie­zings­con­gres: “Gedaan met Vivaldi, gedaan met hardwerken­de Vlaming uit te persen en uit te lachen”

    Dit jaar is Bart De Wever 20 jaar voorzitter van de N-VA. Een “voorrecht” noemde De Wever dat op het verkiezingscongres van zijn partij vandaag in Gent. N-VA wil het alternatief zijn voor een voortzetting van de huidige federale regering, die op kap van de Vlaming de begroting verder de dieperik laat ingaan. Enkel N-VA kan voor de kentering zorgen, verklaarde voorzitter Bart De Wever vandaag aan het slot van het kiescongres van zijn partij. En als de kiezer N-VA een sterk mandaat geeft, dan is De Wever bereid premier te worden.