Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/Westend61

Verlinden: “Nagaan of PCR-testen gratis aangeboden kunnen worden voor reizen”

Er wordt gekeken of PCR-testen voor essentiële reizen naar het buitenland aan een meer democratische prijs kan worden aangeboden. Dat zei minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) deze middag in het VTM Nieuws. Eventueel later kan volgens haar ook nagegaan worden of dit ook voor vakantiereizen kan.

93 reacties

  • San Pauwels

    3 jaar geleden
    Wie voor het plezier reist, moet de testen dan ook maar met plezier betalen. De reislustigen hebben vorig extra geld uitgespaard omdat er een reisverbod was. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat de belastingbetaler opdraait voor de kosten van dergelijke luxereisjes? Er is nu al een begrotingstekort...
  • Louis Holmes

    3 jaar geleden
    Als ze testen verplichten moet het gratis zijn. Het vaccin is niet verplicht en is ook gratis en wordt ook betaald door de belastingbetaler.
  • Carlos Matos

    3 jaar geleden
    waanzin
  • Martin Van Lersberghe

    3 jaar geleden
    allée, ze zijn weer hun eigen aan het bevoordelen! na 1.5 jaar zijn vakanties ook essentiële reizen, dus! ga je die testen dan ook terug betalen?
  • Marleen Mortelmans

    3 jaar geleden
    Wie voor vakantie reist dient ook zelf de test te bekostigen. De coronakosten zijn al hoog genoeg opgelopen. Ik wil niet dat dat betaald wordt van mijn belastingsgeld.