Is de kopbal van Lamkel Zé al dan niet achter de doellijn?
Volledig scherm
Is de kopbal van Lamkel Zé al dan niet achter de doellijn? © Eleven Sports

Kompany cynisch over twee cruciale fases: “Mijn ploeg moet progressie maken, maar we zijn niet de enige”

Champions' play-offsEen sportief rampscenario voltrok zich voor Anderlecht op de Bosuil. Een goal tegen na een discutabele fase en met z’n tienen na een discutabele rode kaart voor Matt Miazga. 1-0: paars-wit ziet zo de derde plaats en het ticket voor de barrages voor de Europa League naar Antwerp gaan. Kompany over de twee fases: “Ik kan er al bijna om lachen.”

11 reacties

  • Ludo Reyniers

    3 jaar geleden
    Ik ben blij dat Antwerp wint, maar eerlijk, rood voor Miazga is er zwaar over, geel was beter geweest... voor Lamkel Zé dan, pure swalbe!
  • Louis Heyens

    3 jaar geleden
    ocharme, Vincent ondervindt nu eens één keertje wat alle middenmotors iedere keer ondervinden als ze tegen een "top?"- club mogen spelen
  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    Jonathan. Als de doelman op de juiste plaats staat, moet je geen rekening houden met uitgestrekte armen en is het sowieso VOOR de lijn!!
  • marc van de poel

    3 jaar geleden
    Voor Antwerp is deze overwinning een beetje de revanche van de bedenkenswaardige strategie van Anderlecht om Antwerp nog voor het begin van de allesbeslissende play-off's te ontwrichting en te onthoofden door Refaelov weg te lokken van de Bosuil. Althans, dat was hun plan..
  • Nick Mees

    3 jaar geleden
    Anderlecht dat boos is op de scheidsrechter. Eigenlijk hilarisch