Tessa Wullaert met haar drie Gouden Schoenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Tessa Wullaert met haar drie Gouden Schoenen. © Photo News

Tessa Wullaert bezig aan recordjaar maar niet genomineerd voor Profvoetballer van het Jaar: “Mensen zeggen me dat ik me er niets van moet aantrekken, maar kom zeg...”

Vrouwenvoetbal“Ik hoor dat in Gent de meisjes in de kleedkamer soms plaats moeten maken voor de jeugd. Mocht dat in Anderlecht zijn: no way dat ik mijn plaats zou afstaan. Zo creeër je van jongsaf aan bij de jongens het idee van: ‘Het zijn mààr de vrouwen.’ Daar begint het.” Tessa Wullaert laat als topscoorster niet alleen haar voeten spreken. Ook over het feit dat ze niet in de top-drie van het referendum van de Profvoetballer van het Jaar zit, heeft ze wel wat te zeggen. “Ik ga niet jaloers zijn op een ander als die beter is, maar als het niet rechtvaardig is...”

16 reacties

  • Richard Tolenaars

    3 jaar geleden
    Niveau liefhebbersvoetbal. Niet om aan te zien.
  • Peter Dauwe

    3 jaar geleden
    Didier Beurkens, Ludo Nielis is wss Luc Nilis en was zeker 1 van de beste ! Maar de allerbeste ooit klopt niet hoor. Qua traptechniek wss wel maar de rest!
  • Eric Raes

    3 jaar geleden
    Er zijn nog betere speelsters dan wullaert hoor, hier in België is het OK, maar in het buitenland heeft ze er niet veel van gebakken, ze kan het ook goed uitleggen!
  • jean-pierre Vermyle

    3 jaar geleden
    ik zou de dames graag eens zien spelen tegen de nationale scholieren van anderlecht.gewoon om het niveau eens te vergelijken
  • domien deschutter

    3 jaar geleden
    Topspeelster. Raakt gevoelige snaren en heeft aandacht voor belangrijke punten... Maar helaas vrees ik dat budgetten nooit aan die van de mannen kunnen tippen. Indien het beter was in buitenland, dan misschien terugkeren?