Topdokters
Volledig scherm
Topdokters © Play4

Topdokter helpt elke maand in vluchtelingenkamp: “Kan niet anders dan dit doen”

TVElke maand steekt huisarts Stéphanie De Maesschalck de grens over naar Duinkerke om daar vluchtelingen te helpen. “Als ze weten dat er een dokter is, komen er altijd veel mensen." 

8 reacties

  • Fanny Konings

    3 jaar geleden
    Zolang er een mogelijkheid wordt aangeboden In een ander land men geen oplossingen vinden in eigen land, kan je deze mensen niet tegenhouden en blijven er drama's
  • Tamzin Andersen

    3 jaar geleden
    Goed bedoeld maar dweilen met de kraan open, bovendien mogen die mensen hier helemaal niet zijn, dus is het normaal dat er weinig voorzieningen zijn. Ga liever helpen in hun thuislanden en vertel hen dat er hier écht geen mooie toekomst op hen ligt te wachten.
  • Kevin van Goethem

    3 jaar geleden
    Thans in eigen land zijn er genoeg belgen die hulp nodig hebben en niet krijgen.
  • Carlos Matos

    3 jaar geleden
    ofwel dwing je de britten iets te doen aan het probleem, ofwel laat je die mensen menswaardig op een boot stappen, het beleid slaat nergens op! zelfde in het zuiden... Wij willen die mensen hier niet, en die mensen willen hier niet zijn, laten we niet dom doen hé, zijn er nu nog niet genoeg doden gevallen? het geld dat smokkelaars verdienen zou beter ingezet kunnen worden... nu komen ze toe zonder iets, omdat ze alles hebben moeten afgeven.
  • ronan vanderstukken

    3 jaar geleden
    Is normaal kan dit gratis doen , door het ereloon dat wij moeten betalen .