-
Volledig scherm
PREMIUM
- © Photo News

Onze watcher over het seizoen van paars-wit: “Anderlecht is niet langer een club in verval, het heeft de toekomst”

AnderlechtAnderlecht is na de nederlaag op Antwerp pas vierde geworden. Toch heeft paars-wit dit seizoen grote stappen vooruit gezet, ziet onze watcher Pieter-Jan Calcoen. “Anderlecht heeft onder leiding van Vandenhaute, Verbeke en Donvil eindelijk stabiliteit gevonden. En met Kompany zit het goed.”

31 reacties

  • wim collaert

    3 jaar geleden
    De meeste vergeten hier zeker dat andere ploegen ook slechte seizoenen hebben, Waarom mag Anderlecht geen twee slechte seizoenen hebben, vergeten dat het 10j geleden was dat Brugge nog een titel had kunnen winnen bij hun titel in 2015? en Standard? Hoe lang is dat geleden? Eerlijk gezegd vind ik de vierde plaats voor een jonge opbouwende ploeg zeker niet slecht.
  • Teirlynck Luc

    3 jaar geleden
    Begrijpen wie kan ! Gisteren nog diepe schulden vandaag terug op goede weg ! Precies of je met een behaald ticket voor Europees voetbal 100milj. € wegwerkt . Dit Anderlecht zal nog jaren moeten bezuinigen en af en toe goede spelers verkopen om gezond te worden . Dit alles zal met vallen en opstaan gebeuren
  • Frank Waeghe

    3 jaar geleden
    Niet overdrijven is de boodschap denk ik. Dit Anderlecht heeft nog een lange weg af te leggen. Schulden wegwerken, licentie voor de trainer, elke week presteren. Ze hebben af en toe redelijk gevoetbald maar even vaak was het bedroevend.
  • Michel Roman

    3 jaar geleden
    Prachtige toekomst , met hun gat vol schulden , en nog steeds de grote Jan uithangen , jongens toch...
  • Karel Dierckx

    3 jaar geleden
    Het verval is voorlopig gestopt. Over de toekomst zou ik nog niet teveel zeggen. Een voorronde en een barrage alvorens ze Europese poules kunnen afdwingen volgend seizoen. Weinig direct winstpotentieel in de kern, tenzij ze spelers willen verkopen die nog veel progressie in zich hebben en dan ook moeten vervangen worden. Sterkhouder Nmecha houden wordt zo goed als onmogelijk. Er is nog een heel lange weg te gaan alvorens de jaarrekeningen er terug goed zullen uitzien.