Rusten, rusten en nog eens rusten. Dat was het devies van Remco Evenepoel op de tweede rustdag in de Giro.
Volledig scherm
PREMIUM
Rusten, rusten en nog eens rusten. Dat was het devies van Remco Evenepoel op de tweede rustdag in de Giro. © Wout Beel

Bondscoach Vanthourenhout ziet dat de Giro Evenepoel sterker zal maken: “Remco zal met een geladen geweer op de volgende afspraak verschijnen, klaar om te scoren”

GiroZijn er op de Belgische wielerbond alarmbellen afgegaan nadat Remco Evenepoel (21) zijn roze droom in rook zag opgaan? Wat met de korte termijn en hoe vermijd je dat een loodzware Giro nog zijn naweeën kent in de opbouw naar Tokio? Bondscoach Sven Vanthourenhout beantwoordt enkele prangende vragen. “We gaan straks een uitstekende Evenepoel zien.”

16 reacties

  • Marc Werbrouck

    3 jaar geleden
    Wees maar zeker dat Remco nu de nodige stuurmanskunst zal bijgebracht worden.. als Patrick Lefevere iets belooft dan houdt hij woord. Remco aast op de Olympische Spelen. Het zal al moeilijk genoeg zijn om een medaille te behalen!
  • Alfons Detemmerman

    3 jaar geleden
    Mening van een Bondscoach die nooit een koers gewonnen heeft
  • eddy van goethem

    3 jaar geleden
    Te klein en te licht bevonden zal nooit ne grote worden !
  • Wendy Heremans

    3 jaar geleden
    Eigenlijk weten we nog niet of Remco een grote ronde aankan,we zullen het pas volgend jaar weten. Dan kan hij met gelijke wapens strijden als de andere i.v.m zijn voorbereiding. Dus stop a.u.b met nieuwe Belgische tourwinst,we weten nog niks
  • Benny Bertrant

    3 jaar geleden
    Wanneer gaat dien bondscoach eens terug met zijn voeten op de grond staan over Remcoke hier en Remcoke daar? En wat heeft Remcoke nu gepresteerd in de Giro? Sprinten voor een paar seconden en een paar dagen later een half uur aan zijn broek. En geen andere doelen dan OS. Zullen de OS wel doorgaan? Dat zal de vraag worden.