Archiefbeeld van een protestactie van Arco-coöperanten tijdens een nieuwjaarsreceptie van CD&V in 2016.
Volledig scherm
Archiefbeeld van een protestactie van Arco-coöperanten tijdens een nieuwjaarsreceptie van CD&V in 2016. © Belga

Arco-coöperanten dagvaarden Beweging.net

Arcoclaim, dat zo’n 12.000 Arco-coöperanten vertegenwoordigt, heeft Beweging.net gedagvaard. Woensdagochtend heeft een deurwaarder de dagvaarding betekend bij de christelijke arbeidersbeweging, blijkt uit een persbericht van Arcoclaim. Het is voor het eerst dat Beweging.net geviseerd wordt in een poging om de verliezen te recupereren.

17 reacties

  • Jean en Marie-Jeanne Kegel

    3 jaar geleden
    Ik hoop dat dit voor elke Arco-coöperant van toepassing is!
  • Jean Donny

    3 jaar geleden
    Arco uitgevers zijn bedriegers en dieven . En nu zouden ze er nog de belastingbetaler willen laten voor opdraaien ipv hun verantwoordelijkheid te nemen. Gewoonweg schandalig. Waar blijft de regering om orde op zaken te stellen ? Van Vivaldi met meelopertje CD&V is weinig te verwachten, die laten de gedupeerde spaarders aan hun lot over.
  • Norbert Ramaekers

    3 jaar geleden
    Ik wil me ook inschrijven, maar het lukt nog steeds niet.
  • Hendrik Goris

    3 jaar geleden
    Eindelijk hebben ze gesnapt dat de staat er niets mee te maken heeft. Zie "Een zuil van zelfbediening" van Peter De Decker. (Die intussen de politiek verlaten heeft.)
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Geen probleem mee zolang de gewone belastingbetaler die er niks mee te maken heeft er niet moet voor opdraaien. En dachten die oplichters nu echt dat ze door van naam te veranderen, ze er van af zouden zijn?