RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Morgen is het zover: alles wat we tot nu toe weten over de ‘Friends’-reünie

TVEindelijk is het zover! Morgen keert de populairste sitcom aller tijden (even) terug, en vanaf 1 juni is de special van ‘Friends’ ook te zien op Streamz en Play4. Maar waarrond draait de reünie? Hoeveel geld is ermee gemoeid? En waarom ligt de special onder vuur? Wij sommen alles op wat je moet weten over de comeback van ‘Friends’.

7 reacties

  • Hilde Janssens

    3 jaar geleden
    Wat een gezever allemaal. Ja ze zijn inderdaad blank maar Monica en Ross zijn Joods en Joey is Italiaans. Dus toch ook divers?! Als er met elke nationaliteit rekening gehouden moet worden gaat het niet meer over 6 vrienden maar zeker 200. En trouwens in verschillende afleveringen had Ross een donkere vriendin, Charlie. Deze reünie is voor de fans en heeft niets met de huidige tijdsgeest te maken. Dat overdrijven tegenwoordig zorgt voor meer wrevel en haat dan ooit tevoren.
  • Lema Hosme

    3 jaar geleden
    Juist ja, een Amerikaans IP adres maken om te streamen en dan te betalen. Uhu, dat is wat ik ga doen.. piraterij is een misdrijf! :-)
  • Christelle Vandermaelen

    3 jaar geleden
    Ja en de Fresh prince of belair is ook te zwart? Serieus wie gaat die woke generatie stoppen?
  • Jurgen Devries

    3 jaar geleden
    Dat gedoe van te blank gaat er los over. Ik heb niks tegen gekleurde mensen op tv maar dat het altijd moet gaat er toch over. Een film mag zelfs niet meer historisch correct zijn als dat betekend dat je dan enkel blanke acteurs mag gebruiken. Dus hebben we nu gekleurde ridders, gekleurde Noorse goden,... Want anders is het rasisme.
  • nico matheyssen

    3 jaar geleden
    en zijn de NBA en de NFL dan "te zwart"?? Nee, het zijn gewoon de beste spelers die er spelen, en of die nu blank of zwart zijn doet er totaal niet toe. En zo geldt dat voor alles, enkel de beste of meest geschikte wordt geselecteerd, punt!