Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © AP

Onze chef wielrennen ziet dat Evenepoels manco nogmaals wordt blootgelegd: “Kan Remco een grote ronde winnen? Het antwoord vandaag is neen”

GiroOnze chef wielrennen zag dat Remco Evenepoel, die uit de Giro stapte, tijd en ruimte had om de crash te ontwijken. Toch viel hij... En zo wordt zijn manco nogmaals in de verf gezet. “Ze zeggen dat Remco een grote ronde kan winnen. Maar niet als hij niet snel de skills, de basisvaardigheden van het wielrennen, onder de knie krijgt.” Dus moet Patrick Lefevere met hem terug naar de tekentafel. Hij kent het probleem en denkt ook de oplossing te kennen.

6 reacties

  • Francois Rediger

    2 jaar geleden
    In drie keer , nu niet ,dan niet, en nooit . Stiel kennis is de basis . Overgeslagen dingen in het leven,kan men bijschaven. Maar nooit inhalen. Wens hem alle geluk toe in het leven. Maar zijn beperkingen zullen altijd aanwezig zijn.
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Hij is nog jong, mocht hij al een beetje minder noten op zijn zang hebben dat zou hem een heel stuk voorruit brengen. Trouwens ik ben Belg en voor de Belgen ook al gunnen die mekaar niet veel, steek Remco in een ander ploeg en leer hem werken voor Belgen en hij krijgt meerdere kansen, maar nu is hij een slaafje voor de bekende France renner en hij heeft het zelf niet door, hij wordt getraind om de boel in gang te steken in dienst en mist de sprint training en samenwerking en koers inzicht.
  • van Dessel Wim

    3 jaar geleden
    Werk aan de winkel, niet meer, niet minder ...
  • Miel Marie

    3 jaar geleden
    Als je niet arendsvlug kan dalen, kan je geen ronde winnen.
  • werner eeman

    3 jaar geleden
    Volgens mij is er geen gebrek aan stuurvaardigheid en was de val vooral te wijten aan het feit dat het zo lang geleden was dat Remco nog in een grote groep had gefietst. In San Sebastian daalde hij zo snel en behendig als de achtervolgers... maar was hij alleen. In plaats van hem in de Giro dadelijk voor de leeuwen te gooien, had hij misschien als voorbereiding beter een kleine ronde gereden (Ronde van Romandië).