Arhciefbeeld. © Chris Nelis

Itegemse vrouw spoorloos ondanks zoektocht met helikopter en speurhonden

Itegem, Heist-op-den-Berg -

De lokale politie van Heist is op zoek naar een 64-jarige vrouw (persoonsgegevens werden verwijderd, nvdr.), die te voet vanuit Itegem (Heist-op-den-Berg) vertrok, maar sindsdien spoorloos is.

Bert Provoost

De vrouw werd ondertussen gevonden

De vrouw verdween woensdag omstreeks 9u vanuit haar woning in de Heestenweg in Itegem; een zijstraat van de Isschotweg tussen Berlaar-Heikant en Itegem-centrum. “Er is woensdag naar haar gezocht met speurhonden en er werd een helikopter ingezet. Maar die zoektocht heeft voorlopig niets opgeleverd. De vrouw is nog niet gevonden, het onderzoek is momenteel nog volop lopende”, zegt woordvoerder Jana De Roover van politiezone Heist.

De vrouw is te voet vertrokken vanuit Itegem, vermoedelijk richting Heist-op-den-Berg. “Ze is verward en heeft geen gsm op zak. Op het moment van vertrek droeg de vrouw een donkere, zwartbruine jas met kap, een bruine handtas, donkere broek en zwarte schoenen. Ze heeft donker kort haar met grijze tinten”, klinkt het bij de politie. Ze is 1,57 meter groot.

Er wordt rekening mee gehouden dat de vrouw zich zou kunnen verstoppen. “Ze is schuchter en angstig van aard, waardoor het ook mogelijk is dat zij zich verstopt op een plek, bijvoorbeeld uw tuinhuis”, geeft de politie nog mee.

Mensen die haar menen te zien, wordt gevraagd contact op te nemen met de politiezone op onderstaand nummer.

015.75.09.50
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER