©  AP

Gefrustreerde fan gooit popcorn over hoofd van Russell Westbrook na nieuwe zege van Sixers tegen Washington in NBA-play-offs

Philadelphia heeft in de eerste ronde van de play-offs in de Noord-Amerikaanse basketcompetitie (NBA) zijn voorsprong tegen Washington verdubbeld. De 76ers haalden het woensdag in de tweede wedstrijd met 120-95.

Bron: BELGA

Ben Simmons en Joel Embiid blonken in het winnende kamp uit met elk 22 punten. Voor de Wizards volstonden de 33 punten van Bradley Beal niet. Voor Washington dus een wedstrijd om snel te vergeten, zeker toen Russell Westbrook een emmertje popcorn over zich heen kreeg wanneer hij geblesseerd van het veld ging. De 32-jarige vedette van de Wizards reageerde furieus en wilde naar de fan op de tribune om die de les te spellen. Stewards konden dat ternauwernood voorkomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

New York bracht de stand tegen Atlanta op 1-1 na een 101-92 overwinning. Derrick Rose speelde zich bij de Knicks in de kijker met 26 punten. Ook tussen Memphis en Utah staat het 1-1. Utah won, onder leiding van Donovan Mitchell (25 ptn), het tweede duel met 141-129.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer