Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Nieuwe fase in pandemie: regeringen lossen greep op privéleven

Vanaf 9 juni mogen we weer onbeperkt knuffelen en kussen. Experts vielen uit de lucht en fronsen de wenkbrauwen. “Erg risicovol”, luidt het. Maar in deze fase van de pandemie lossen de regeringen bewust de greep op ons privéleven. Waarom doen ze dat?

23 reacties

  • Karin Caignau

    3 jaar geleden
    Ik ben niet tegen versoepeling, integendeel, maar wel dat ze te snel gaan. Hoopt de regering op een volgende golf, zodat ze hun fundamentele problemen nog verder vooruit kunnen schuiven ?
  • Jozef Vermeulen

    3 jaar geleden
    Ze lossen de greep omdat ze anders rechtzaken verliezen.
  • Freddy Madou

    3 jaar geleden
    Ze wimpelen de verantwoordelijkheid van zich af, als er een vierde golf komt zal de bevolking de schuld krijgen, bedankt regering wij zullen onze verantwoordelijkheid nemen in 2024, we gaan jullie niet vergeten.
  • Yvan Maes

    3 jaar geleden
    En zo krijgt onze regering het klaar om zowel de voor-en tegenstanders tegen de haren te vegen. Of is het gedaan om nadien de zielige uit te hangen dat we oooh zo veel hadden gedaan en nu de roep van het volk niet konden negeren. Dit is volgens mij nu echt alles voor niets geweest!
  • Odette Schoonjans

    3 jaar geleden
    Ze beginnen ons veel te veel wijs te maken, geloven er niet meer in, 1 ding weet ik zeker een 3 de prik hoef ik niet meer, van de 2 de veel te veel pijn gehad. Dat ze het maar houden